9 november 2019

Aanpassingen op het terrein

Nieuwe trap en weg op het middenterrein

Op het terrein (compound) hebben we diverse aanpassingen en verbeteringen kunnen aanbrengen. Tijdens regenval was het moeilijk om naar een lager of hoger gelegen gedeelte van het terrein te gaan. Met ruim 800 kinderen is er natuurlijk veel loopverkeer tussen huizen, scholen, keuken en kerk. Er zijn enkele trappen gemaakt, zodat de loopruimtes beter begaanbaar worden.

Er is een trap aangelegd van de nieuwe primary school naar het lagere deel waar de toiletten en keuken zijn. Bij de centrale opgang midden op het terrein is naast een trap ook een betonnen oprit voor de auto`s gemaakt, om de bevoorrading van de keuken te verzorgen.

Afwatering

De familiehuizen staan in twee rijen, afgescheiden door een waterkerende stenen muur. Beide rijen zijn nu verbonden door trappen. Ook zijn de waslijnen die naast de huizen stonden naar een hoger gelegen gedeelte verplaatst, zodat daar ook een vrij loopgedeelte is ontstaan. Alles sluit nu op elkaar aan.

Ook is er bij de keuken en de kerk een waterafvoersysteem aangelegd. Dit is nodig om het water in de regentijd beter af te voeren en zo de begaanbaarheid bij de maaltijdvoorziening te verbeteren.

Meer foto’s.

geen reacties geplaatst

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons